نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality
لهستان | کشور |
2451-0769 | ISSN |
2451-0777 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Polish Society of Food Technologists | ناشر |
journal.pttz.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Zywnosc. Nauka. Technologia. Jakosc/Food. Science Technology. Quality ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
«Zywność. ناوکا. تکنولوژی. مجله Jakosc (Food. Science. Technology. Quality)» (به نام ZNTJ) مقالات تحقیقاتی و مروری را از حوزه علوم غذایی منتشر می کند. مقالات پژوهشی 85 درصد از متن علمی مجله را پوشش می دهند.
زبان اصلی مقالات لهستانی است اما مقالات به زبان انگلیسی نیز قابل ارسال هستند.
مقالات ارسال شده به سردبیر برای انتشار بر اساس بررسی مثبت همتایان طبق روال بررسی همتایان پذیرفته می شوند.
ویرایشگر این حق را برای خود محفوظ می دارد که متن را مخفف کند، عناوین و/یا متن مقالات پذیرفته شده برای انتشار را اصلاح کند.
ویراستار مقالات و مطالب ناخواسته را پس نمی دهد.