تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

World Review Of Nutrition And Dietetics


سوئیس
کشور
۰٫۵۷۵
Impact Factor
0084-2230
ISSN
1662-3975
e-ISSN
1959 تا 1961 و 1964 تا 1966 و 1968 تا 2001 و 2003 تا 2005 و 2007 تا کنون
مدت فعالیت
Karger
ناشر
www.karger.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در بروزرسانی های پس از ژانویه ۲۰۲۲ از این نمایه حذف شده است.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام World Review of Nutrition and Dietetics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجلدات این مجموعه شامل بررسی‌های استثنایی کاملی در مورد موضوعاتی است که به‌عنوان اساسی برای درک بهتر تغذیه انسان و حیوان، مفید برای حل اختلافات فعلی، یا مرتبط با مشکلات پزشکی اجتماعی و پیشگیرانه که برای حل آنها به پیشرفت در تغذیه بستگی دارد، انتخاب شده‌اند. بسیاری از مقالات جداگانه به عنوان جامع ترین بررسی هایی که تا به حال در مورد موضوع مورد نظر منتشر شده است، ارزیابی شده اند. از زمانی که جلد اول در سال 1959 منتشر شد، این مجموعه به دلیل کیفیت بورس تحصیلی و شهرت نویسندگانش مورد تحسین قرار گرفته است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید