نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Taiwanese Journal Of Agricultural Chemistry And Food Science
تایوان | کشور |
1605-2471 | ISSN |
2007 تا کنون | مدت فعالیت |
Chinese Agricultural Chemical Society | ناشر |
www.ipress.tw | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Taiwanese Journal of Agricultural Chemistry and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله دانشگاهی به طور مشترک توسط انجمن شیمی کشاورزی تایوان و انجمن علوم و فناوری غذایی تایوان منتشر می شود.
این با شیمی کشاورزی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و زیست شناسی مرتبط است. گزارش ها یا رساله های تحقیقاتی در زمینه فناوری، میکروبیولوژی، شیمی تخمیر، حفاظت از خاک و محیط زیست، اصلاح و کشت مجدد خاک های آلوده، علوم غذایی و تغذیه مواد غذایی، و هرگز در مجلات داخلی و خارجی منتشر نشده است.
مقالات آکادمیک آن از نظر محتوا مبتکرانه و مرتب شده اند. محققانی که در تحقیقات مربوطه شرکت می کنند، نتایج تحقیق و ارزشمندترین ارزش مرجع را با سایر متخصصان به اشتراک می گذارند.