نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Scientia Agropecuaria
پرو | کشور |
2077-9917 | ISSN |
2306-6741 | e-ISSN |
2019 تا کنون | مدت فعالیت |
Universidad Nacional de Trujillo | ناشر |
revistas.unitru.edu.pe | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Scientia Agropecuaria ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Scientia Agropecuaria یک مجله بین المللی برای محققان علاقه مند به موضوعات کشاورزی است. هدف نشریه انتشار دانش در تمامی شاخههای اصلی علوم کشاورزی میباشد، بنابراین حوزههای اولویتبندی شده مربوط به زراعت، مزرعه، کشاورزی و دامپروری از جمله کاربرد سایر علوم (اکولوژی، محیط زیست، محاسبات کاربردی، اقتصاد کاربردی، کاربردی است. ریاضی و غیره) به این حوزه ها. Scientia Agropecuaria یک فصلنامه است. این نشریه مقالات تحقیقاتی، بررسی ها و ارتباطات کوتاه را ترجیحاً در زمینه های اولویت بندی شده مجله منتشر می کند، که به زبان های اسپانیایی، انگلیسی یا پرتغالی نوشته شده است و به شرطی که کیفیت آنها از طریق بررسی های همتا تایید شود.
مسئولیت محتوای مشارکت ها تنها بر عهده نویسندگان است و نه مجله یا نهادهایی که نویسندگان برای آنها کار می کنند. این امر مستلزم آن است که اقلام ارسال شده به SCIENTIA AGROPECUARIA اصل باشند، به عنوان مثال، منتشر نشده یا به سایر ارگان ها ارسال نشده باشد.