تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Restaurant Business


آمریکا
کشور
0097-8043
ISSN
2005 تا کنون
مدت فعالیت
Restaurant Business
ناشر
www.restaurantbusinessonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Restaurant Business ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Restaurant Business برند رسانه ای پیشرو در صنعت خدمات غذایی تجاری با تمرکز بر کارآفرینی، نوآوری و رشد است.

کسب و کار رستوران وضعیت جدید رسانه ها را مانند هیچ چیز دیگری درک می کند، اهمیت و تفاوت های ظریف هر یک را تشخیص می دهد و به شما کمک می کند اطلاعات مورد نیاز خود را در هر کجا و هر زمان بازیابی کنید. هر محصول از کسب و کار رستوران به طور مختصر به رستوران‌دارانی که تمایل به رشد دارند نشان می‌دهد که چگونه از روندها، مفاهیم جدید، تغییرات در ذائقه مصرف‌کننده، استراتژی‌های خرید جدید و بهترین شیوه‌های همتایان بهره ببرند.

ویراستاران ما ایده‌ها و روندها را در حین توسعه در بخش‌های کانال کلیدی از جمله افراد مستقل با حجم بالا، اپراتورهای چند واحدی، زنجیره‌های نوظهور و 100 زنجیره برتر، به‌علاوه امتیازدهندگان برتر آنها دنبال می‌کنند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید