نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Restaurant Business
آمریکا | کشور |
0097-8043 | ISSN |
2005 تا کنون | مدت فعالیت |
Restaurant Business | ناشر |
www.restaurantbusinessonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Restaurant Business ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Restaurant Business برند رسانه ای پیشرو در صنعت خدمات غذایی تجاری با تمرکز بر کارآفرینی، نوآوری و رشد است.
کسب و کار رستوران وضعیت جدید رسانه ها را مانند هیچ چیز دیگری درک می کند، اهمیت و تفاوت های ظریف هر یک را تشخیص می دهد و به شما کمک می کند اطلاعات مورد نیاز خود را در هر کجا و هر زمان بازیابی کنید. هر محصول از کسب و کار رستوران به طور مختصر به رستوراندارانی که تمایل به رشد دارند نشان میدهد که چگونه از روندها، مفاهیم جدید، تغییرات در ذائقه مصرفکننده، استراتژیهای خرید جدید و بهترین شیوههای همتایان بهره ببرند.
ویراستاران ما ایدهها و روندها را در حین توسعه در بخشهای کانال کلیدی از جمله افراد مستقل با حجم بالا، اپراتورهای چند واحدی، زنجیرههای نوظهور و 100 زنجیره برتر، بهعلاوه امتیازدهندگان برتر آنها دنبال میکنند.