| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Recent patents on food, nutrition & agriculture
| امارات متحده عربی | کشور |
| 1876-1429 | ISSN |
| 1876-1429 | e-ISSN |
| 2009 تا کنون | مدت فعالیت |
| Bentham | ناشر |
| benthamscience.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Recent patents on food, nutrition & agriculture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Recent Patents on Food, Nutrition & Agriculture نظرات و مقالات تحقیقاتی کامل/کوتاهی را منتشر میکند و موضوعات موضوعی ویرایش شده مهمان در مورد پتنتهای اخیر در همه زمینههای علوم و فناوری غذایی، تغذیه و علوم و فناوری کشاورزی منتشر میکند. مجموعه ای از پتنت های مهم و اخیر در زمینه های تحت پوشش نیز در مجله گنجانده شده است. مطالعه این مجله برای همه محققانی که در زمینه غذا، تغذیه و علوم و فناوری کشاورزی فعالیت دارند ضروری است. این مجله همچنین تحقیقات اخیر (جایی که حق ثبت اختراع ثبت شده است) در مورد فناوری های نوظهور مرتبط با افزودنی های غذایی، مکمل های غذایی میکرو و ماکرو مولکولی، جایگزین های خوراکی، فناوری غذایی، مواد مغذی، رژیم غذایی سالم، ارزش غذایی، کالری دریافتی، سوء تغذیه و موارد مرتبط را پوشش می دهد. بیماری ها، مشتقات گیاهی، فناوری و محصولات کشاورزی، بهبود محصول و مسائل ایمنی مربوط به غذا، تغذیه و کشاورزی.