| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Preventive Nutrition And Food Science
| کره جنوبی | کشور |
| 2287-1098 | ISSN |
| 2287-8602 | e-ISSN |
| 2012 تا کنون | مدت فعالیت |
| Korean Society of Food Science and Nutrition | ناشر |
| www.pnfs.or.kr | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Preventive Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Preventive Nutrition and Food Science (PNF) مجله ای است که کار علمی اصلی را در مورد تغذیه پیشگیرانه برای پیشگیری از بیماری و ارتقای وضعیت سلامت و علوم غذایی و بیوتکنولوژی مرتبط با آن منتشر می کند. دامنه PNF به ویژه اثرات پیشگیرانه مواد مغذی و اجزای غذا بر توسعه بیماری های مزمن و اصلاح زیست فعالی آنها با پردازش مواد غذایی را پوشش می دهد.
این مجله حوزه بیوشیمی تغذیه، تغذیه مولکولی، غذاهای کاربردی، مواد مغذی، ترکیبات زیست فعال طبیعی در زمینه تغذیه پیشگیرانه، و همچنین زیست فعالی و ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی و غیره و سایر جنبه های مرتبط را پوشش خواهد داد. بررسی مواد مغذی و اجزای غذایی در پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت
مقالات چنین موضوعاتی را پوشش خواهند داد:
- بیوشیمی تغذیه و تغذیه مولکولی برای پیشگیری از بیماری -
غذاهای کاربردی و مواد مغذی -
ترکیبات زیست فعال طبیعی -
زیست فعالی مواد مغذی و مواد غذایی - اثرات تغذیه ای و پزشکی مواد مغذی و اجزای غذا.
-بیوشیمی تغذیه و مواد غذایی - جداسازی و تجزیه و تحلیل مواد غذایی فعال زیستی و بررسی ترکیبات زیستی تغذیه ای یا عملکرد مواد غذایی.
- ارزیابی اجزای مغذی و ایمنی مواد غذایی - خطر / فایده برای عملکرد مواد مغذی و اجزای غذا. جنبه های ایمنی مواد غذایی
-میکروبیولوژی مواد غذایی - فساد مواد غذایی، عوامل بیماریزای غذایی، رویکردهای شیمیایی و فیزیکی با غذاهای تخمیر شده و فرآیندهای میکروبی جدید.
- سایر موضوعات مرتبط برای تغذیه پیشگیرانه و بیوتکنولوژی غذایی مرتبط با پیشگیری از بیماری برای ارتقای سلامت.