| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Pratiques en Nutrition
| فرانسه | کشور |
| 1766-7305 | ISSN |
| 2005 تا کنون | مدت فعالیت |
| Elsevier | ناشر |
| www.em-consulte.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Pratiques en Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
تغذیه در قلب سلامت قرار دارد. عادات غذایی بازتاب یک سنت یا تاریخچه خانوادگی و شخصی است. اما حتی بیشتر از آن، یک رژیم غذایی نامتعادل میتواند مسئول بسیاری از بیماریها باشد، در حالی که توصیهها و/یا مراقبتهای تغذیهای مناسب به بهبود سلامت بیشتر افراد و حمایت از کسانی که از شرایط مزمن یا حاد رنج میبرند کمک میکند.
Nutrition Practices به بسیاری از متخصصان مرتبط با سلامت و غذا اطلاع می دهد و آموزش می دهد: پزشکان عمومی، متخصصان تغذیه، متخصصان تغذیه، داروسازان، معلمان...