| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Potravinarstvo
| اسلواکی | کشور |
| 1338-0230 | ISSN |
| 1337-0960 | e-ISSN |
| 2013 تا کنون | مدت فعالیت |
| HACCP Consulting | ناشر |
| potravinarstvo.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Potravinarstvo ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم غذایی Potravinarstvo اسلواکی.
مقالات منتشر شده در مجله به صورت همتا بررسی می شوند و به صورت رایگان در دسترس هستند. این مجله شامل مواردی از جمله: بهداشت مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، قوانین و مقررات مواد غذایی، مواد تشکیل دهنده و عملکرد مواد، مواد مغذی، فرمولاسیون محصول، علوم حسی و تجزیه و تحلیل آماری حسی، کنترل فرآیند و سهم آن در عملیات فرآوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی است. سم شناسی مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی، تغذیه، بهداشت عمومی، تولید اولیه مواد غذایی، تقلب مواد غذایی، اقتصاد و بازاریابی مواد غذایی، اثرات زیست محیطی بر مواد غذایی و ماشین آلات مواد غذایی.