نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | می ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | می ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۵ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Potravinarstvo
اسلواکی | کشور |
1338-0230 | ISSN |
1337-0960 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
HACCP Consulting | ناشر |
potravinarstvo.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Potravinarstvo ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم غذایی Potravinarstvo اسلواکی.
مقالات منتشر شده در مجله به صورت همتا بررسی می شوند و به صورت رایگان در دسترس هستند. این مجله شامل مواردی از جمله: بهداشت مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، قوانین و مقررات مواد غذایی، مواد تشکیل دهنده و عملکرد مواد، مواد مغذی، فرمولاسیون محصول، علوم حسی و تجزیه و تحلیل آماری حسی، کنترل فرآیند و سهم آن در عملیات فرآوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی است. سم شناسی مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی، تغذیه، بهداشت عمومی، تولید اولیه مواد غذایی، تقلب مواد غذایی، اقتصاد و بازاریابی مواد غذایی، اثرات زیست محیطی بر مواد غذایی و ماشین آلات مواد غذایی.