تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Potravinarstvo


اسلواکی
کشور
1338-0230
ISSN
1337-0960
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
HACCP Consulting
ناشر
potravinarstvo.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Potravinarstvo ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علوم غذایی Potravinarstvo اسلواکی.

مقالات منتشر شده در مجله به صورت همتا بررسی می شوند و به صورت رایگان در دسترس هستند. این مجله شامل مواردی از جمله: بهداشت مواد غذایی، ایمنی و کیفیت مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، قوانین و مقررات مواد غذایی، مواد تشکیل دهنده و عملکرد مواد، مواد مغذی، فرمولاسیون محصول، علوم حسی و تجزیه و تحلیل آماری حسی، کنترل فرآیند و سهم آن در عملیات فرآوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی است. سم شناسی مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، فناوری مواد غذایی و بیوتکنولوژی، تغذیه، بهداشت عمومی، تولید اولیه مواد غذایی، تقلب مواد غذایی، اقتصاد و بازاریابی مواد غذایی، اثرات زیست محیطی بر مواد غذایی و ماشین آلات مواد غذایی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید