| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Nutrition Today
| آمریکا | کشور |
| 0029-666X | ISSN |
| 1538-9839 | e-ISSN |
| 1966 تا کنون | مدت فعالیت |
| Wolters Kluwer Health | ناشر |
| journals.lww.com | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition Today ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition Today به متخصصان تغذیه کمک می کند تا مسیری را از طریق پیچ و خم رژیم های غذایی مد روز و درمان همه ادعاها با بررسی های آسان و معتبر باز کنند. مقالات بررسی شده آن توسط متخصصان برجسته تغذیه و سلامت در مورد تأثیرات غذاها و شیوه های مختلف غذا خوردن بر سلامت و کیفیت زندگی است. مقالات پر جنب و جوش و آموزنده، جدیدترین و بحث برانگیزترین موضوعات، مانند نقش مواد غذایی فعال زیستی مانند پروبیوتیک ها در بیماری های مزمن، تغذیه ورزشی، تجارت مواد غذایی، ارتباط تغذیه، سیاست غذا، غذا در فرهنگ و اخبار مربوط به مردم، جلسات را پوشش می دهد. ، و رویدادهای دیگری که بر این حوزه تأثیر می گذارد.