| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Natural Product Communications
ناشری با نام مشابه ناشر این مجله در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد قرار دارد. | |
| sage | ناشر (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد) |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
| آمریکا | کشور |
| ۰٫۹۸۶ | Impact Factor |
| 1934-578X | ISSN |
| 1555-9475 | e-ISSN |
| 2006 تا کنون | مدت فعالیت |
| SAGE | ناشر |
| journals.sagepub.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Natural Product Communications ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Natural Product Communications (NPC) یک مجله با دسترسی آزاد و بررسی شده است که مطالعات مربوط به تمام جنبه های محصولات طبیعی از جمله جداسازی، خصوصیات، خواص طیف سنجی، فعالیت های بیولوژیکی، سنتز، ساختار-فعالیت، تبدیل زیستی، بیوسنتز، کشت بافت و تخمیر را در یک مجله ارائه می کند. مجله. ارتباطات، مقالات کامل، حسابها و بررسیهایی را منتشر میکند که گستره کامل شیمی، بیوشیمی، بیوتکنولوژی، فارماکولوژی و محیط زیست شیمیایی محصولات طبیعی را پوشش میدهد.
خوانندگان عبارتند از: دانشمندان دانشگاهی و صنعتی که در تمام جنبه های شیمی آلی، دارویی، دارویی، بیو ارگانیک و شیمی تحلیلی، بیوتکنولوژی، تنوع زیستی و شیمی تاکسونومی کار می کنند.