| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Wine Economics
| انگلستان | کشور |
| ۱٫۵۶۹ | Impact Factor |
| 1931-4361 | ISSN |
| 1931-437X | e-ISSN |
| 2018 تا کنون | مدت فعالیت |
| Cambridge University Press | ناشر |
| www.cambridge.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Wine Economics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اقتصاد شراب انتشار رسمی انجمن آمریکایی اقتصاددانان شراب (AAWE)، یک سازمان غیرانتفاعی آموزشی است که به تشویق و انتقال تحقیقات اقتصادی و تجزیه و تحلیل و تبادل نظر در اقتصاد شراب اختصاص دارد. JWE یک خروجی متمرکز برای تحقیقات با کیفیت بالا و بررسی شده در مورد موضوعات اقتصادی مرتبط با شراب فراهم می کند. این مجله برای هر حوزهای که به جنبههای اقتصادی شراب، انگورسازی و انگورشناسی مرتبط باشد باز است. این مجموعه طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهد، از جمله، اما نه محدود به: تولید، فعالیت های شراب سازی، بازاریابی، مصرف، و همچنین موضوعات کلان اقتصادی و قانونی. همچنین برای تحقیقات مربوط به آبجو، الکل و غذا باز است. JWE سه بار در سال منتشر می شود و شامل مقالات، مقالات کوتاه، یادداشت ها و نظرات، گزارش های میدانی، بررسی کتاب ها، فیلم ها و رویدادهای شراب، و همچنین اطلاعیه های کنفرانس است.