تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Journal of Laparoendoscopic and Advanced Surgical Techniques - Part A


آمریکا
کشور
۱٫۸۷۸
Impact Factor
1092-6429
ISSN
1557-9034
e-ISSN
1997 تا کنون
مدت فعالیت
Mary Ann Liebert
ناشر
www.liebertpub.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Laparoendoscopic and Advanced Surgical Techniques - Part A ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Journal of Laparoendoscopic & Advanced Surgical Techniques (JLAST) مجله بین‌المللی معتبر برای جراحانی است که می‌خواهند با آخرین تفکر و فناوری‌های جراحی پیشرفته در لاپاراسکوپی، آندوسکوپی، نوت‌ها و روباتیک همگام باشند. مجله به طور ایده آل برای جراحانی مناسب است که اولین پذیرندگان فن آوری و تکنیک های جدید هستند. با توجه به اینکه بسیاری از فن‌آوری‌ها و تکنیک‌های جدید همپوشانی قابل‌توجهی با چندین تخصص جراحی دارند، JLAST اولین مجله‌ای است که بر این موضوعات هم در جراحی عمومی و هم در جراحی اطفال تمرکز می‌کند و شامل سایر فوق تخصص‌های جراحی مانند: اورولوژی، جراحی زنان، جراحی قفسه سینه و غیره است. . این مجله پیشگام اکنون با مجله ویدئویی همراه Videoscopy™ گسترش یافته است که با هر اشتراک در دسترس است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید