تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

International Sugar Journal


انگلستان
کشور
۰٫۰۷۷
Impact Factor
0020-8841
ISSN
0020-8841
e-ISSN
1969 تا 1985 و 1989 و 1996 تا 2018 و 2020 تا کنون
مدت فعالیت
International Media Ltd.
ناشر
internationalsugarjournal.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در بروزرسانی های پس از مارس ۲۰۲۳ از این نمایه حذف شده است.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Sugar Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله بین المللی شکر که برای اولین بار در سال 1869 منتشر شد، یک مجله فنی-تجارتی است که بر روی آخرین پیشرفت ها در فناوری شکر و صنعت شکر تمرکز دارد. این مجله از پیشرفت‌های علمی و فنی در تولید محصولات کشاورزی تا تولید کریستال شکر و همچنین مسائل اقتصادی، تجاری و سیاستی در بر می‌گیرد. موضوعات اصلی عبارتند از:

• تولید نیشکر و چغندرقند
• عملیات جلویی
• تولید نیشکر و چغندر قند
• تصفیه شکر
• اقتصاد، تجارت و قانون گذاری و
• انرژی های تجدیدپذیر زیستی (تولید همزمان، سوخت های زیستی و محصولات زیستی)

موضوعات مرتبط، یعنی تجزیه و تحلیل، ابزار دقیق، تجهیزات و ماشین آلات، استفاده های غذایی و غیرغذایی از شکر و شیرین کننده های جایگزین نیز تمرکز مجله را تشکیل می دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید