| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Agrophysics
| آلمان | کشور |
| ۲٫۳۱۷ | Impact Factor |
| 0236-8722 | ISSN |
| 2300-8725 | e-ISSN |
| 1989 و 1992 تا کنون | مدت فعالیت |
| Polish Academy of Sciences | ناشر |
| www.international-agrophysics.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Agrophysics ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
این مجله بر روی سیستم خاک-گیاه-اتمسفر متمرکز است. این مجله مقالات تحقیقاتی و مروری اصلی را در مورد هر موضوعی در رابطه با خاک، گیاه و جو و سطح مشترک بین آنها منتشر می کند. نسخه های خطی در مورد پردازش پس از برداشت و کیفیت محصولات نیز مورد استقبال قرار می گیرد.
به ویژه این مجله بر روی زمینه های زیر متمرکز است:
پیامدهای استفاده از زمین های کشاورزی، مدیریت خاک و تغییرات آب و هوایی بر تولید زیست توده و انرژی های تجدیدپذیر، ساختار خاک، چرخش کربن، آب، گرما و مواد مغذی، بیوتا، گازهای گلخانه ای و محیط زیست،
پیوستار خاک-گیاه-جو و راه های تنظیم آن برای افزایش بهره وری آب، انرژی و مواد شیمیایی در کشاورزی،
مدیریت پس از برداشت و فرآوری محصولات کشاورزی و باغی در رابطه با کیفیت و ایمنی مواد غذایی،
مدلسازی ریاضی فرآیندهای فیزیکی مؤثر بر کیفیت محیط، تولید گیاه و پردازش پس از برداشت،
پیشرفت در حسگرها و دستگاه های ارتباطی برای اندازه گیری و جمع آوری اطلاعات در مورد شرایط فیزیکی در محیط های کشاورزی و طبیعی.
مقالات پذیرفته شده در آگروفیزیک بین المللی باید تازگی قابل توجهی را نشان دهد و شامل تفسیر متفکرانه فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی و توصیف دقیق روش های مورد استفاده باشد.
همه دست نوشته ها در ابتدا از نظر مناسب بودن موضوع و کیفیت زبانی بررسی می شوند.