| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Food Analytical Methods
| آمریکا | کشور |
| ۳٫۳۶۶ | Impact Factor |
| ۳٫۰۷ | پنج ساله Impact Factor |
| اشتراک نقره ای تهیه کنید | زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه) |
| 1936-9751 | ISSN |
| 1936-976X | e-ISSN |
| 2008 تا کنون | مدت فعالیت |
| Springer Nature | ناشر |
| www.springer.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food Analytical Methods ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Food Analytical Methods مقالات اصلی، مقالات مروری و یادداشتهایی را در مورد روشها یا مسائل تحلیلی جدید و/یا پیشرفتهای که باید حل شوند، و همچنین پیشرفتهای قابل توجه یا کاربردهای جالب در روشهای موجود منتشر میکند. اینها شامل فناوری تحلیلی و روش شناسی برای آلاینده های میکروبی مواد غذایی، شیمی و سم شناسی مواد غذایی، کیفیت غذا، اصالت غذا و قابلیت ردیابی مواد غذایی است. این مجله جنبههای اساسی و خاص توسعه، بهینهسازی و اجرای عملی در آزمایشگاههای معمول و اعتبارسنجی روشهای تحلیلی مواد غذایی برای نظارت بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی را پوشش میدهد.