تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Current Protocols in Plant Biology


آمریکا
کشور
2379-8068
e-ISSN
2016 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
currentprotocols.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

اهداف مجله

روش‌های آزمایشگاهی صدا و تکرارپذیر، اساس اکتشافات علمی است. با این حال، نکات ظریفی که برای موفقیت یک آزمایش حیاتی هستند، در ادبیات اولیه گنجانده نشده اند، بلکه تنها به عنوان بخشی از سنت شفاهی یک آزمایشگاه وجود دارند. پروتکل های فعلی در زیست شناسی گیاهی دستورالعمل های گام به گام قابل تکرار را برای پروتکل های مربوط به تحقیقات گیاهی ارائه می دهد.
علاوه بر این، محتوای پروتکل‌های جاری به طور متفکرانه بر اساس موضوع برای استفاده بهینه و به حداکثر رساندن دانش زمینه سازماندهی شده است. مسائل فصلی به پروتکل‌های فعلی در زیست‌شناسی گیاهی اجازه می‌دهد تا به طور مداوم در حال تکامل باشد تا با جدیدترین اکتشافات و پیشرفت‌ها همگام شود.

پروتکل‌های کنونی در زیست‌شناسی گیاهی منبع جامعی برای پروتکل‌ها در زمینه چند رشته‌ای زیست‌شناسی گیاهی است که طیف گسترده‌ای از پروتکل‌ها را از پایه تا پیشرفته ارائه می‌دهد. پوشش شامل:

استخراج و تجزیه و تحلیل DNA، RNA، پروتئین ها
تجزیه و تحلیل کروموزوم
تحلیل رونویسی
بیان پروتئین
متابولیت ها
آنزیم شناسی گیاهی
اپی ژنتیک
تحول ژنتیکی گیاهی
جهش زایی
آرابیدوپسیس، ذرت، صنوبر، برنج و سویا و غیره.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید