نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Coffee Science
برزیل | کشور |
1809-6875 | ISSN |
1984-3909 | e-ISSN |
2009 تا کنون | مدت فعالیت |
Universidade Federal de Lavras | ناشر |
www.coffeescience.ufla.br | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Coffee Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Coffee Science یک مجله با دسترسی آزاد است که به انتشار تحقیقات و بررسی های با کیفیت بالا در تمام زمینه های علمی قهوه اختصاص دارد. مقالات منتشر شده توسط این مجله کمک مهمی به توسعه علم قهوه در زمینه های کشاورزی، بیولوژیکی، علوم غذایی، مدیریت پسماند، بهداشت و علوم اجتماعی است.
Coffee Science توسط "Universidade Federal de Lavras - UFLA"، MG، برزیل، و "Consórcio Pesquisa Café" منتشر می شود و در حالت انتشار مداوم (CP) عمل می کند، جایی که مقالات به محض تکمیل فرآیند تولید به صورت آنلاین منتشر می شوند. .