تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI اکتبر ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم آبان ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت آبان ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus نوامبر ۲۰۲۵
ISI نوامبر ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos


برزیل
کشور
0102-0323
ISSN
1983-9774
e-ISSN
2009 تا کنون
مدت فعالیت
Universidade Federal do Parana
ناشر
revistas.ufpr.br
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی اکتبر ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Boletim Centro de Pesquisa de Processamento de Alimentos ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

بولتن CEPPA مقالات علمی- فنی منتشر نشده (چاپ نشده یا ارسال شده به مجله دیگری) را که حاصل تحقیقات و بررسی های کتابشناختی در زمینه علم، فناوری، مهندسی مواد غذایی و موارد مشابه است، منتشر می کند. اصل به زبان انگلیسی (اولویت) پذیرفته می شود که مطابق با مفاد هنجاری روزنامه باشد. مسئولیت نظرات بیان شده در مقالات تنها بر عهده نویسندگان است. بولتن این حق را برای خود محفوظ می دارد که نسخه های اصلی را برای حفظ همگنی نشریه با رعایت سبک نویسنده حفظ کند. بولتن CEPPA در پایگاه‌های اطلاعاتی Scopus، Food Science and Technology Abstract (FSTA)، CAB Abstract، Chemical Abstract (CA)، ادبیات آمریکای لاتین و کارائیب در علوم بهداشتی (LILACS) و ادبیات دوره‌ای در علوم کشاورزی (PERI) نمایه شده است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید