| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
American Journal Of Enology And Viticulture
| آمریکا | کشور |
| ۲٫۲۵۳ | Impact Factor |
| 0002-9254 | ISSN |
| 1943-7749 | e-ISSN |
| 1973 و 1976 و 1981 و 1984 و 1987 تا 1988 و 1992 تا کنون | مدت فعالیت |
| American Society for Enology and Viticulture | ناشر |
| www.ajevonline.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام American Journal of Enology and Viticulture ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله آمریکایی شراب شناسی و انگور (AJEV) که به صورت فصلی منتشر می شود، یک مجله رسمی از انجمن آمریکایی شراب شناسی و انگور (ASEV) است و مجله برتر به زبان انگلیسی است که به تحقیقات علمی در مورد شراب سازی و انگورسازی اختصاص دارد. AJEV مقالات تحقیقاتی کامل، بررسی متون، یادداشتهای تحقیقاتی و خلاصههای فنی در مورد جنبههای مختلف گیاهشناسی و شرابسازی، از جمله شیمی شراب، علوم حسی، مهندسی فرآیند، ارزیابیهای کیفیت شراب، میکروبیولوژی، توسعه روشها، بیماریزایی گیاه، بیماریها و آفات را منتشر میکند. ارزیابی انگور، پایه و کلونال، تأثیر اعمال مزرعه، و ژنتیک و اصلاح انگور. همه مقالات مورد بررسی همتایان قرار می گیرند و تألیف مقالات به اعضای ASEV محدود نمی شود. ویراستار علم، همراه با ویراستاران شریانشناسی، شرابشناسی و همکاران، از موسسات دانشگاهی و تحقیقاتی در سراسر جهان انتخاب شدهاند و محتوای مجله را هدایت میکنند.