| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | اکتبر ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | آبان ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | نوامبر ۲۰۲۵ |
| ISI | نوامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Agroalimentaria
| ونزوئلا | کشور |
| 1316-0354 | ISSN |
| 2244-8128 | e-ISSN |
| 2007 تا کنون | مدت فعالیت |
| Universidad de los Andes | ناشر |
| www.saber.ula.ve | سایت مجله |
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Agroalimentaria ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
از نظر دامنه، این مجله یک انجمن گفتگو برای جامعه دانشگاهی ملی و بینالمللی که علاقهمند به توضیح جنبههای نظری و عملی علوم اجتماعی مرتبط با کشاورزی و غذا هستند، فراهم میکند. خط مشی همیشگی آن شناسایی و ترویج انتشار مطالعاتی بوده است که به تغذیه این تالار گفتگو کمک می کند، و همچنین گردش اطلاعات در مورد روش ها، سیاست های جدید و سایر نشریات مورد علاقه در مورد جنبه های اقتصادی و اجتماعی سیستم کشاورزی-غذایی.
این مجله برای انتشار مقالات حاصل از تحقیقات اصلی و همچنین گردآوری یا گردآوری مورد علاقه عملی یا نظری آزاد است. مقالات به چهار زبان (اسپانیایی، پرتغالی، انگلیسی و فرانسوی) پذیرفته می شوند و سیاست تبادل فعال با مجلات مشابه و با کتابخانه های مراکز تخصصی در همین موضوعات انجام می شود. برای اطمینان از پوشش وسیع ترین موضوعات و رویکردها و آزادی بیان نویسندگان آنها، Agroalimentaria مسئولیتی در قبال نظرات بیان شده در آنها ندارد. به همین ترتیب، صراحتاً اجازه تکثیر بدون هیچ گونه مجوزی از مطالب مندرج در مجله را به شرط ذکر منبع می دهد. دغدغه اساسی ویراستاران این مجله همچنان ارائه محصولی با کیفیت از نظر محتوا و تولید سرمقاله با کمترین هزینه ممکن به خوانندگان خود است و به همین دلیل از قالب دو ستونی و کاغذ خوب اما ارزان استفاده می شود.